ISMÉT SIKERÜLT!

Nyertünk!

A 2019. október 7-13. közötti XVII. DiningCity Országos Étterem Héten, az éttermek Vendégei szavaztak prémium, 5900 Ft-os menü kategóriában. 

A szavazás lezárult..

Nekünk ismét sikerült, a budapesti lista első helyén végeznünk az 5.900 Ft-os Exkluzív kategóriában!

Minden Vendégünknek nagyon szépen köszönjük a bizalmat! Hatalmas megtiszteltetés csapatunknak, hogy 2. éve minket választanak a legjobb étteremnek, ebben a kategóriában!


Vezetőségünk is értékelte a hetet:

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a vendégek véleményük alapján számos top étterem közül ismét minket választottak az exkluzív kategória legjobbjának.
Éttermünkben továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi vendéglátásra és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a nálunk eltöltött idő valódi élménnyé váljon.
Szeretnénk kiemelni a teljes személyzet munkáját, akik igazi csapatként végig koncentrálva nyújtották a maximumot nap mint nap.
Hisszük, hogy a Manna Lounge és Étterem Budapest egyik olyan gasztronómiai helyszíne, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni, legyen szó A la carte étkezésről, rendezvényről vagy vasárnapi Sunday Brunch programunkról.
Köszönjük szépen vendégeinknek, hogy szavazataikkal hozzásegítettek bennünket az első helyezéshez, mellyel visszajelzést adtak számunkra, hogy elismerik a munkánkat és számunkra ez a legnagyobb öröm.”

Manna Lounge & Étterem - Ferró Péter és Csigaházi Balázs /étteremvezetők/

 

Az eredményeket megtekinthetik itt: https://etteremkostolo.blog.hu/2019/10/22/az_etterem_het_kozonsegdijas_ettermei_2019_osz

 

Az ételek isteniek voltak, ízletes, és különleges, amit otthon nem főz az ember. A pincérek előzékenyek és roppant udvariasak. A foteles részek miatt az étterem roppant kényelmes is. Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet.

Étteremvezető:
Ferró Péter,
Csigaházi Balázs

Konyhafőnök:
Sallai István,
Donkó-Szabó Árpád

Telefon:
+3620/9999-188

E-mail:
info@mannalounge.com

Cím:
1013 Budapest, Palota út 17.

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 12-24h, szombat (rendezvény esetén), vasárnap: 12-16h (Svédasztalos ebéd)